Team Hedeland præsenterer trænere

Og vi snakker U17 og U19

Bestyrelsen/holdfællesskabsudvalget i HVI Himmelev, Tune & FHH90 er klar til at præsentere de ”nye” trænere for holdfællesskabet Team Hedeland Håndbolds U17 og U19 hold.

Holdfællesskabet tager hul på 2. sæson på disse 2 årgange og når vi kigger tilbage på den netop afsluttet sæson, må vi konstatere, at det var med stor succes.

Både U17 piger og drenge rykkede efter jul op i 1. div. B, dernæst var der stor tilgang på pigesiden, så hvis vi skulle tilbyde spilletid til alle, meldte vi et U17 pige A hold til turnering efter jul.

Til sæson 20/21 har vi valgt at Frederik Frost, som var U17 pige træner rykker med U19 pigerne op. Frederik har i flere år trænet U17/U19 piger og drenge, og har stor erfaring med fastholdelse spillere i håndbolden, i en tid hvor mange unge falder fra sporten, når de kommer      hjem fra efterskolen og starter på videregående uddannelse

Frederik forventer at niveauet bliver 2. division.

 

Jonas Olsen fortsætter som cheftræner for U17/U19 drenge.

De fleste drenge fra sidste sæson rykker op som U19, så derfor vil vi i første omgang træne sammen, indtil vi ser hvor mange U17 drenge der kommer retur fra efterskole. Vi regner med at kunne tilbyde 2 hold.                           

Jonas er et kendt ansigt i Himmelev kredse, han har i mange år trænet ungdomshold og har selv spillet på klubbens 3. div. Hold.  Jonas har divisionstræneruddannelsen og forventer at niveauet bliver 1. division/2. divsion

Træner for U17 piger i den kommende sæson bliver Peter Schmidt,56 år. Peter har trænet U17/U19 pigerne hos Holbæk/Jerneløse i den netop afsluttede sæson. Peter har et godt kendskab til pigetræning m.m., da han hele sit trænerliv har trænet piger. Peter får assistent-træner Mark Zøllner til at hjælpe sig fra sæsonstart. Marc har også trænet Holbæk/Jernløses U17/U19 hold i denne sæson.

Niveauet forventes division.

Generation 24