TTH Holstebro holder på egne talenter

TTH har henholdsvis forlænget en kontrakt og tegnet en ny med to af klubben "hjemmedyrkede" talenter.

Forlængelsen er sket med U20-landsholdsspiller Mathilde Hylleberg, der i denne sæson har spillet på klubbens hold i HTH GO Ligaen. Hun var på kontakt frem til 2019, men kontrakten løber nu til 2020.

Den nye kontrakt, der løber i tre år, er indgået med Thomas Damgaard, der som Mathilde Hylleberg er fra årgang 99. Han har i denne sæson spillet på TTH's U18-hold, men har flere gange været i aktion på holdet i 888ligaen. Thomas Damgaard er også noteret for landskampe på ungdomssiden.

TTH-direktør John Mikkelsen er meget glad for de to nye kontrakter med de lokaler talenter, som i flere år har været en del af klubbens ”Talentplan 2020”.

- Først og fremmest er vi i klubben stolt over, at vi har nogle af de mest spændende talenter i vores liga trup. Og jeg er ekstra stolt over, at der er tale om to lokale spillere, der har udviklet sig via vores eget Talentakademi og via samarbejdet med Holstebro Elitesport. Vi ser frem til det videre samarbejde med de to spændende talenter, siger han.

Mathilde Hylleberg glæder sig til endnu et par spændende sæsoner i TTH.

- Det bliver en spændende udfordring. Jeg er rigtigt glad for det gode miljø, der er i - og omkring klubben, samt de mennesker der er omkring holdet. Vi bliver i næste sæson et næsten helt nyt hold med en masse unge spillere, og jeg glæder mig helt vildt til at være en del af holdets udvikling. Samtidig vil jeg i de kommende sæsoner gøre alt for at jeg også kan udvikle mig individuelt som spiller, siger hun.

Thomas Damgaard har som nævnt snuset kraftigt til ligatruppen i denne sæson, og han glæder sig meget til at blive en fast del af truppen.

- Efter jeg det sidste års tid har været mere og mere med, er det super at tage skridtet op. Jeg kan i ligatræningen lære en masser, og glæder mig til at prøve kræfter i et meget stærkt træningsmiljø. Jeg tror på, at det er det rigtige sted for mig, for at jeg kan fortsætte min udvikling, lyder det fra Damgaard.