U16-satsning i Herlev-Hjorten

Herlev/Hjorten fortæller følgende:

Vi er stolte over at kunne præsentere vores kommende trænerteam for klubbens satsning på U16 pige og drenge, samt klubbens overordnede tanker for satsningen.

Motivation, Styrke og Udvikling – JA TAK!

Det er med stolthed, at Herlev/Hjorten Håndbold nu kan melde ud, at klubben i den kommende sæson satser stort på U16 pige og U16 drenge årgangen. Det er en ære at kunne præsentere trænerteamet som samlet kommer til at varetage ansvaret for næste sæsons sammensætning af 02/03-årgangene. For Herlev/Hjorten håndbold har det været vigtigt at få tilknyttet gode og kompetente trænere som har passion for udvikling.

Som cheftræner og ansvarlig fortsætter Stiven Larsen for U16 drengene og som noget nyt også som cheftræner for U16 pigerne. Klubben har et ønske om at få årgangene på tværs af køn tættere på hinanden for at skabe en større sammenhængskraft, med fokus på udvikling på alle niveauer.

Stiven bliver flankeret på den ene side af klubbens nuværende 2. divisions dame træner John Hartmann, som med sine mange års erfaringer er en kæmpe kapacitet at få med i ungdomsafdelingen. På den anden side flankeres Stiven af noget af et scoop og et nyt ansigt i Herlev/Hjorten Håndbold, Winnie Dahl. Winnie er noget af et koryfæ inden for håndbolden på Østsiden. Med hendes mange års erfaringer og meritter fra trænergerningen i FIF, er ingen i tvivl om at der er tilført en kapacitet, som vi ser frem til skal være en del af U16 Pige og Drenge årgangen.

Til at træne keeperne er Dennis Vestergaard Larsen hentet til fra Ajax håndbold, hvor han i indeværende sæson er målmandstræner for u16 og u18 drengene. Det er et stort skridt i den rigtige retning at Dennis nu bliver tilknyttet Herlev/Hjorten Håndbold som pladsspecifik træner.

Sportschef Mathias Krarup vil være med på drengeholdet og opfylde en koordinerende rolle for både U16 pige og drenge.

Herlev/Hjortens ønske om at udvikle spillere og hvert år styrke dem i deres håndboldfærd, sker gennem et positivt håndboldsyn, solidt og hårdt arbejde og ikke mindst et godt træningsmiljø. Det gode træningsmiljø er desuden støttet op om af en bred og stærk klubkultur og et velfundet værdisæt. Der vil til den kommende sæson være fokus på en gennemgående identitet med følgende fire grundlæggende principper: træningsparathed, vilje, udvikling og sammenhold. Blandet med en stor bunke talent vil disse fire principper danne grundlaget for en sjov, ambitiøs og spændende sæson 2018/2019.

Der vil blive afholdt åben træning lørdag d. 28.april, alle nye som gamle ansigter er velkomne. Forældre er også meget velkommen til at komme med, sportschef og medlemmer fra bestyrelsen vil være til stede og kan svare på spørgsmål omkring satsningen og klubben.