U19-landsholdsspiller skifter til Roskilde

Roskilde Håndbold fortæller følgende:

Til den kommende sæson sker der en udskiftning på Roskildes venstrefløj – væk er sidste sæsons topscorer, Anna Grundtvig, der prøver lykken hos Liga-oprykkerne, AJAX København, og ind kommer Emmely Holmboe Christiansen, der er en del af det danske U19 landshold.

Emmely Holmboe Christiansen er årgang 98 og har fået sin håndboldopdragelse i HIK, der med Emmely på holdet i mange år har ligget i toppen af dansk ungdomshåndbold og flere gange deltaget i de officielle danske ungdomsmesterskaber.

Træner Dan Hansen udtaler om tilgangen af Emmely:

- Jeg glæder mig til at udvikle Emmely og se hvor langt hendes potentiale rækker. Hendes store spidskompetence ligger i mand-mand spillet samt kontrafasen. Hun har tidligere været bagspiller og derfor en stor fordel i sit mand-mand spil. Det er selvfølgelig en stor udfordring at skulle overtage pladsen efter Anna Grundtvig, men Emmely virker seriøs og dedikeret til opgaven. Vi har lavet en 1-årig aftale med Emmely og håber hun er fremtidens venstre fløj i Roskilde.

Selv begrunder Emmely skiftet til Roskilde på følgende måde:

- Jeg har valgt at være en del af Roskilde Håndbold, da mit indtryk er, at det er en utrolig spændende klub, som er veletableret med et solidt fundament og et godt miljø. Et miljø, jeg glæder mig til at være en del af med et ungt, dygtigt og ambitiøst damehold, som de seneste år har ligget i toppen af 1. division. Derudover føler jeg helt klart, at det kan føre mig videre i min egen personlige udvikling som håndboldspiller, og jeg ser meget frem til en spændende sæson og de udfordringer, der følger med.