Eriksen: Utroligt jævnbyrdigt DM i U18 piger

Traditionen tro har Ubold snakket DM med U19-landstræner Heine Eriksen - nærmere betegnet pigernes U18 DM, hvor adskillige af de spillere, Eriksen har inde omkring sit landshold, skal i aktion.

- Først og fremmest glæder jeg mig til at læne mig tilbage med en god kop kaffe og se noget god håndbold. Det her er årets højdepunkt i U18-piger, og jeg glæder mig altid til en DM-weekend. Det synes jeg også, at alle andre skal gøre, for der er tale om årets helt store begivenhed, siger Heine Eriksen.

Han fortæller, at DM-kampene for ham er en god mulighed for at se mange spillere forud for udtagelsen af en trup, der skal spille to landskampe mod Holland.

- Det skal spillerne imidlertid ikke løbe rundt og tænke på. De skal koncentrere sig om at hjælpe deres hold bedst muligt i løbet af weekenden, siger Heine Eriksen.

Hvem vinder DM?

- Det er et godt og meget åbent spørgsmål, siger Heine Eriksen og fortsætter;

- For mig er det et af de på forhånd mest jævnbyrdige DM i adskillige sæsoner, og jeg mener, at tre af de fire deltagende hold har en mulighed for at vinde, nemlig FCM, SK Aarhus og Ajax.

- Det er for mig overraskende, men fuldt fortjent, at Rødovre er kvalificeret til DM. Men jeg tror ikke, at holdet kan spille sig i finalen, hvilket i så fald kræver en sejr over FCM.

- Den anden semifnale mellem SK Aarhus og Ajax ser meget åben ud. Skal jeg pege på en favorit, hedder det 51-49 i SK's favør. 

- Dermed står vi med en finale mellem FCM og enten SK Aarhus eller Ajax, og her tør jeg ikke pege på en favorit.

 

Det er muligt at følge DM-kampene i både U16 og U18 på tophåndbold.dk