Fredericia henter keeper-talent

Mikkel Møller Løvkvist, som bliver 18 år til juli, har skrevet under på en to-årig kontrakt med FHK

Fredericia HK fortæller følgende:

Mikkel Løvkvist har i de seneste to sæsoner spillet i GOG, og har i den forbindelse været inde omkring U18-landsholdet, hvor det foreløbig er blevet til otte landskampe.

- Mikkel har en god størrelse med 201 cm og 105 kg  fylder han godt i målet. Vi glæder os til at byde ham velkommen i FHK. Det bliver spændende at følge Mikkels udvikling i de kommende år, men først gælder det om, at han vænner sig til seniorhåndbold, og skal lære af vores rutinerede keepere Emil Tellerup, Jimmi Andersen og Nick Knudsen, siger direktør i FHK, Thomas Renneberg-Larsen.

Mikkel Løvkvist, der har fået sin håndopdragelse i Roskilde, glæder sig over skiftet til FHK. Planen er, at han skal være med omkring ligaholdet og 2. divisionsholdet.

- Jeg kommer til at få nogle gode rammer på og udenfor banen, og det skal være med til at videreudvikle mig. Jeg har hørt en masse godt om klubben, og glæder mig til at starte efter sommerferien, siger Mikkel Løvkvist, der allerede har snust lidt til seniorhåndbolden i GOG:

- Jeg har trænet med seniorerne i GOG, og har derfor prøvet hvad det vil sige at stå overfor seniorspillere, men det bliver anderledes at skulle op og spille fast med på seniorniveau, hvor jeg skal være med omkring ligaholdet, forklarer han.

I forbindelse med sit skifte til FHK flytter Mikkel Løvkvist til Fredericia, hvor han bosætter sig i Gothersgade, hvor også Kristian Olsen skal bo, som han kender fra deres fælles fortid i Skanderborg.

- Det bliver rigtig dejligt at flytte til Fredericia med min gode ven. Vi kommer til at bo tæt på hallen, og jeg har også hørt gode ting om Fredericia som by, slutter Mikkel Løvkvist.

Generation 24