HCM-bronze efter vild afslutning

Nærmest mirakuløst kom Skanderborg i nærheden af sejren

Med 10 minutter igen var HCM foran 30-22 i U17-drengenes bronzekamp mod Skanderborg. 9 minutter og 58 sekunder senere kunne Skanderborg havde udlignet og sikret sig forlænget spilletid, men HCM-keeper Hans-Christian Borg leverede en fin armparade på en fløjafslutning. Og så kunne bronzen sendes til Herning.

At Skanderborg kom i nærheden af uafgjort var vildt. De grønne "var der ikke" i de første 45 minutter, hvor HCM sad tungt på opgøret med Christopher Ekmann i forrrygende spillehumør. I en kamp, hvor hverken forsvar eller keepere for alvor fik fat.

Men da Skanderborg var så langt nede i sækken, som man vel kan komme, skete der noget. De stregindspil, der kampen igennem ikke havde siddet i skabet, gjorde det pludselig - og så blev Morten Kaalund fodret, hvilket han i den grad udnyttede.

I den anden ende diskede Skanderborg-keeper Oliver Bjørn op med en række redninger, og pludselig stod Skanderborg med muligheden for at udligne.

HCM var bedst i 45 minutter, Skanderborg i knap 15. På den baggrund var det i orden, at HCM kunne tage bronzen med hjem.

HCMs Hector Villadsen blev kåret til kampens spiller. Han var også god.