Jeppe Cieslak tilbage – og han forlænger

Fløjen har været ude siden oktober med en skade – men gjorde comeback onsdag

Det så sort ud for Jeppe Cieslak, da han 16. oktober i en kamp landede uheldigt og blev skadet i knæet.

Men onsdag gjorde han comeback mod SønderjyskE Herrer – og nu forlænger han kontrakten med Nordsjælland Håndbold:

- To år mere i Nordsjælland var ikke noget, jeg var i tvivl om: det skulle jeg. Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle finde et andet sted at være, erklærer han. 

Jeppe Cieslak, som kom til klubben for halvandet år siden, fremhæver et virkeligt godt træningsmiljø og dét, at trænerne, kammeraterne og klubben har troet på ham:

- Selv efter min skade i oktober, hvor alt egentlig så lidt sort ud for mig, og jeg ikke helt selv troede på, at jeg kunne spille fire måneder efter, så troede alle i og omkring klubben på, at jeg nok skulle komme hurtigt og stærkt tilbage. 

 

Masser af muligheder for udvikling

Derfor ser Jeppe Cieslak Nordsjælland Håndbold som den bedste mulighed for fortsat udvikling. Og det er cheftræner Simon Dahl enig i:

- Jeg er først og fremmest glad for, vi igen kan drage nytte af hans kvaliteter på banen i indeværende sæson, men jeg ser i den grad frem også frem til at, at vi i fællesskab skal løfte hans niveau yderligere de kommende år. 

Og Simon Dahl supplerer:

- Jeppes betydning for Nordsjælland Håndbold såvel på som udenfor banen kan ikke undervurderes. Han arbejder altid knaldhårdt, hvilket den seneste skadesperiode blot er endnu et eksempel på, er en fantastisk holdkammerat og en dygtig venstrefløj.