Julius Mørch skifter til Nordsjælland

Den 19-årige stregspiller skifter fra Skanderborg Håndbold

Holdkortet er ændret, når Nordsjælland Håndbold lørdag klokken 16 står klar på Mors til at møde Mors-Thy Håndbold: En ny spiller er nemlig med i truppen: Julius Mørch, som afløser stregspilleren Mikkel Palmer, der
er stoppet med håndbold.

- Vi har længe haft et godt øje til Julius og havde ham også i tankerne til næste sæson, når han var færdig med gymnasiet. Men pludselig opstod der er en mulighed, som vi gerne ville udnytte og tilknytte ham allerede nu og på den måde tyvstarte lidt på nogle af de ting, som vi i fremtiden
håber, kan blive væsentlige for både Julius og os, fortæller cheftræner Simon Dahl.

Skolekabelen gik op
19-årige Julius Mørch har de sidste 2 1/2 år gået på Skanderborg Håndbold Elite Akademi, SHEA, så der var også en skolekabale, som skulle gå op, så han til sommer kan blive student.

Men med stor velvilje fra Skanderborg Håndbold og Frederiksborg Gymnasium og HF i Hillerød er det lykkedes, så han rykker nu tilbage til Sjælland og familien: Oprindelig har han nemlig fået sin håndboldopdragelse i HIK.

Efter aftale med Skanderborg Håndbold har han i ferien trænet med Nordsjælland Håndbold og cheftræneren fremhæver, at han derfor allerede kender mekanismerne og måden, der spilles på.

Og dét mener Julius Mørch også selv er en klar fordel til lørdagens kamp:

- Jeg kender spillestilen ind og ud, så jeg er ikke nervøs. Og hvis jeg kommer ind på banen, så skal jeg nok præstere!

I sommer var han i øvrigt med U19 landsholdet til EM, hvorfra han også kender Simon Dahl, der er assisterende landstræner.

Generation 24