Randers-talenter drager til Skanderborg

Skanderborg Håndbold fortæller følgende:

To Randers-talenter klar for Skanderborgs damer.

Til den kommende sæson får vi glæde af og kan præsentere højreback Louise Søndergaard (tv. på billedet) og venstrefløj Mathilde Pape (th. på billedet), som begge kommer fra Randers Elitesportscollege.

Louise Søndergaard er fra årgang 99 og derfor stadig ungdomsspiller, men indsluses fuldt i seniortruppen. Selvom hun stadig er ung, har Louise både trænet med Randers HK liga og stiftet bekendtskab med seniorhåndbold i sidste sæson og har blandt andet deltage for ligaholdet i EHF-cuppen med god succes. 

Mathilde Pape kommer fra U18-holdet og har igennem sæsonen både spillet sin decideret position på venstrefløj, men også spillet en del minutter på playmaker positionen, som vidner om en spændende og sund spilforståelse for en fløjspiller.

-Jeg har været meget imponeret af Louises indhop i træningerne, hvor hun har vist rigtig gode takter på både hendes spidskompetence i hendes skud, men også på både indspil og udspil. Jeg betragter det derfor lidt som et scoop, at Louise kan se og vil realisere sine ambitioner og fortsatte sin udvikling i vores koncept og træningsmiljø. Mathilde er en bundsolid fløjspiller, som arbejder yderst ihærdigt med sine tildelte opgaver og jeg tror vi har fundet det perfekte match i en fløjspillerduo med Mathilde og tidligere præsenteret Sofie Alnor, udtaler cheftræner Kristian Danielsen