Simon Sørensen stopper som landstræner

Simon Sørensen bliver ny cheftræner i BSH, hvor han tidligere var assistent

Simon Sørensen har som assistenttræner haft gode muligheder for at bidrage og hele tiden udvikle og udfordre sig selv på trænerbænken for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

Nu tager han skridtet videre og skal stå i spidsen for den midtjyske topklub.

- Først og fremmest har jeg været glad for den proces, jeg har været igennem med klubben efter sæsonen og frem til, at jeg fik tilbudt jobbet. Jeg synes, at det er en af de største og mest attraktive klubber, der er i Danmark, og det er en klub, som står på et stærkt fundament, siger han.

- Der er et rigtig godt setup, en fantastisk hjemmebane i JYSK arena og ikke mindst en spændende trup i vente. Derudover har klubben selvfølgelig også en helt særlig betydning for mig qua min baggrund i Bjerringbro, lyder det fra træneren.

- Drømmen er selvfølgelig at spille finaler og være med i toppen – og det kan vi kun selv gøre os fortjent til. Jeg glæder mig til at kæmpe for medaljer sammen med alle de gode folk, der er i og omkring truppen, slutter Simon Sørensen.

Hos DanskHåndbold ikke man vil stå i vejen for, forklarer forbundets sportschef Morten Henriksen på dhf.dk.

- Uanset at jeg er utrolig trist over at skulle sige farvel til Simon for denne gang, skal der samtidig lyde et stort tillykke. Simon har fra dag et i vores system været en fantastisk talentudvikler, men han har selvfølgelig også selv udviklet sig og fået masser af erfaring i landsholdssystemet.
- Jeg er derfor ikke det mindste i tvivl om, at Simon har basis for at få succes i et af de store klubtrænerjobs i dansk herrehåndbold. Af den grund er der også fuld opbakning herfra, selvom Simon må stoppe et år før kontraktudløb, siger Morten Henriksen.
Simon Sørensen har siden efteråret 2021 også haft ansvaret for udviklingstruppen på herresiden i DanskHåndbold. Han sidste opgave med M20-landsholdet bliver EM, der starter 7. juli.
Generation 24