Skanderborg forfremmer tre SHEA-spillere

Skanderborg Håndbold fortæller, at man til den kommende sæson rykker tre spillere fra sit akademi og op på sit bedste seniorhold, der i næste sæson spiller i 1. division. Klubben skriver følgende:

Derudover står der til den kommende sæson igen en række unge SHEA-spillere klar til at blive fuldt indsluset i seniortruppen. Det drejer sig om bagspillerne Stine Kristensen, Katrine Larson og stregspiller Caroline Svarre, hvor sidstnævnte ligeledes er en del af den danske U19-landsholdstrup.

Det at kunne forfremme 3 SHEA-spillere til seniortruppen siger næste sæsons cheftræner Kristian Danielsen dette om:

-Det er naturligt, at der udskiftninger i en særdeles ung ligatrup, som i flere tilfælde har vist, at de kan bide skeer med de helt store hold. Vi er derfor stolte over at se et par talenter flyve fra reden til flere udfordringer i dameligaen. Nu ser vi frem til at arbejde videre med den tilbageværende base af talenter, som har stået lidt i skyggen i ligaen, men som nu forhåbentligt skal blomstre. De har fået smag for ligaen og høstet dyrebare erfaringer, så det forhåbentlig er dem, der næste år kan tage et eventuelt skridt videre.

-Det er et privilegium at jeg kan tilføje 3 så engagerede og hårdt arbejdende talenter til en i forvejen stor gruppe af ambitiøse spillere. De har alle 3 trænet fast med ligatruppen i indeværende sæson, har et par seniorkampe i baggagen, og derudover har de i en årrække indgået i akademiets intense fysiske træningsforløb, så jeg mener de står godt rustet og udgør et spændende supplement til truppen.