Sports College Mors præsenterer endnu ny spiller

Sports College Mors fortæller følgende:

Sports College Mors og HF Mors kan hermed præsentere endnu en spiller/elev til den kommende sæsons U18 drenge hold og som boende elev på Sports College Mors med skolegang som STX-elev på Morsø Gymnasium: Mads Brund

Lars S. Nielsen, SC Mors & HF Mors:
Vi har spillet mod Mads igennem flere år, både da han spillede i Hammel og nu her senest i HEI/VRI, så vi var godt klar over at Mads var en spændende spiller og det fik vi kun bekræftet, da Mads var til en træning heroppe, hvor han fik vist gode evner, bl.a. som skytte fra distancen på venstre back, men også med nogle forsvars kompetencer, med gode muligheder for udvikling. Da Mads samtidig virker som en rigtig god fyr, som er klar over at man skal passe sine ting, både skole og håndboldmæssigt, for at få det hele til at gå op i en højere enhed, så er vi sikker på at han passer perfekt ind i vores miljø og at vi sammen vil gå nogle rigtige gode år i møde.

Mads Brund:
Jeg startede med at spille håndbold i min lokale klub, Søften GF, som nu hedder Team Favrskov efter en sammenlægning. Så spillede jeg i Hammel og de sidste år her, har jeg spillet i HEI/VRI.
Jeg har valgt at tage til Mors, fordi jeg ser ekstremt gode muligheder for at udvikle mig sportsligt og personligt, da jeg kan høre og forstå at der er et rigtig gode samspil mellem skole, college og klubben. HF Mors/Mors-Thy Håndbold virker som en meget ambitiøs klub og med gode trænere og ledere, der tør give de unge spillere chancen. Så glæder jeg mig bare til at være en del af et super godt fællesskab på Sports College Mors og i klubben.