Stoholm henter 98-back

Stoholm IF, der i næste sæson spiller i 1. division, har hentet Emil Grønbech, årgang 98, i Ikast:

Det er med stor tilfredshed, at vi kan præsentere en ung talentfuld højre back til næste års spillertrup. Det drejer sig om Emil Grønbech, som kommer til klubben fra Ikast Håndbold. Med sine 18 år er Emil en meget ung spiller, som er et uomtvisteligt talent, men også en spiller der skal have tid og rum til at udvikle sig, udtaler sportschef Carsten Andersen.

Emil har de seneste år været inde omkring U-landsholdet i sin årgang og har blandt andet deltaget i Ungdoms OL i Georgien i 2015 og U-18 VM i Kroatien i 2016.

Til daglig går Emil på college i Ikast og her skal han fortsætte med bo, træne og gå i skole. Emil er desuden bror til Mikkel Grønbech, som efterhånden har spillet i Stoholm i tre sæsoner. Vi ser frem til at have et brødrepar i truppen i den kommende sæson, udtaler sportschef Carsten Andersen.

Emil Grønbech:

- Nu hvor jeg bliver seniorspiller, har jeg været på udkig efter en klub, hvor jeg kan udvikle mig og hvor jeg kan finde det rette match med hensyn til niveau, træningsintensitet og afstand fra college. Efter at have været til et par prøvetræninger i Stoholm er det gået op for mig, at her vil tingene kunne gå op i en højere enhed. En af de ting, der også peger i retning af Stoholm er, at jeg kender forholdene i klubben gennem min bror Mikkel, som nu har spillet i klubben i 3 år. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med at træne sammen med de dygtige spillere og trænere, der er i klubben og jeg håber, at det bliver netop den gode sæson, som alle i området ønsker for klubben Stoholm IF.

Cheftræner Peter Laursen:

- Jeg er glad for, at Emil Grønbech har valgt at spille i Stoholm IF Håndbold. Der er flere klubber på et højere sportsligt og økonomisk niveau end Stoholm, som var interesserede i at tilknytte ham.

- Emil er ung, men han rummer rigtig mange spændende ting i sit spil. Hans fysik og skudstyrke er usædvanlig for en spiller i hans alder og hans fintespil er også rigtig godt. Forsvarspillet og modenheden i angrebsspillet er nogle de områder, hvor vi skal fokusere meget i den kommende sæson.

- Sammen med Mads Johansen og Nikolaj Jensen skal Emil dække vores højre side ind. De mangler noget erfaring på 1. divisions niveau, men de har alle tre nogle individuelle kompetencer, som gør dem rigtig spændende. Jeg glæder mig meget til at se, hvordan vi kan implementere dem i vores spil.