Viborg-stævne har vokseværk

132 i 2016. 152 i 2017. Og 190 i 2018. Sådan ser det ud fra Generation Handball stævnet i Viborg, når det gælder antallet af deltagende hold.

Stævnet, der løber af stablen fra 30. juli til 4. august, får desuden besøg af 20 seniorhold, der enten spiller opvisningskampe eller er på træningslejr.

- I forhold til de deltagende hold snakker vi nogenlunde 50-50, når det gælder danske vs. udenlandske hold. Der vil være hold fra 20 nationer med, hvor de mest eksotiske lande er Kina, Taiwan, Algeriet og Brasilien, fortæller Jens Steffensen, der er manager for Generation Handball.

Han kan fortælle om stor opbakning til stævnet fra Viborg Kommune, der som bekendt har en herre ved navn Ulrik Wilbek som borgmester.

- Ulrik Wilbek kommer også og overrækker præmier, lyder det fra Jens Steffensen.

Ud over det rent stævne-kamp-mæssige byder stævnet i Viborg på en række tiltag. Eksempelvis samler Scott Harrington og Aksel Nørgaard fra The Handball Academy 16 udenlandske træner til et kursus under stævnet.

- Desuden vil Niels Christian Pedersen, der har mange års erfaring i DHF-systemet, arbejde med interesserede hold om opbygningen på holdene. Og Nicolaj Holmboe står for en omgang musikalsk teambuilding. Desuden vil vi i samarbejde med DGI introducere det nye 5 á side-spil, og man vil også kunne stifte bekendtskab på streethandball, fortæller Jens Steffensen.

Læs mere om stævnet på generation-handball.com