Generation handball
  • Hellebjerg

Køge Håndbold opgraderer udviklingen af egne talenter

onsdag. 06. maj - 2015 af Claus Sonne  | Foto: Køge Håndbold


Ubold har modtager følgende fra Køge Håndbold: 

David Grandahl, som har været ansvarlig for klubbens dygtige U16 drenge, som sidste sæson vandt 2. division før jul samt 1. division B efterfølgende, har fået ansvaret for Køges U18 drenge: Her vil der være fokus på at udvikle spillere i forhold til den ”røde tråd”, som Køge Håndbold har. Det er vigtigt, at en klub som Køge kan udvikle egne talenter til sine respektive seniorhold.

Sportschef Casper Jeppesen:

- Det er mere end bare glædeligt, at vi har kunnet bibeholde David i klubben. Hans ambitiøse tilgang til tingene og den enorme drivkraft ville vi for alt i verden ikke miste. Derfor er David blevet tilknyttet som ansvarlig for U18 drenge og assistent for klubbens 1 divisions herrer den kommende sæson. Her skal han snuse til seniorhåndbolden og lære en masse af vores nye og kompetente cheftræner, Thomas Jørgensen. Disse erfaringer vil komme David til gode, og dermed kan vi fører den nye røde tråd igennem Køge Håndbold.

Køges nye U18 drenge skal træne sammen med klubbens 3. Divisions herrer frem mod sommer, så hvis man skulle have lyst til at prøve et nyt og spændende træningsmiljø, så kig forbi Herfølge Hallen. 


Til toppen ↑