Oure

U21-landsholdskeeper skifter klub

onsdag. 28. september - 2016 af Claus Sonne  | Foto: Ole Nielsen


19-årige Emil Nielsen, der i øjeblikket er ukampdygtig for sin klub Århus Håndbold pga. eftervirkningerne af den meningitis, der holdt ham ude af U20-EM, spiller i næste sæson i Skjern Håndbold. Det skriver Århus Stiftstidende.

Ifølge avisen har også KIF Kolding København og Aalborg Håndbold haft snøren ude efter Nielsen, der regnes som et af de største talenter i verden og allerede i sidste sæson indtog den danske seniorliga med storm.

Skjern Håndbold har efterfølgende bekræfter og skriver således:

19-årige Emil Nielsen har trods adskillige tilbud fra øvrige klubber sat sin signatur på en treårig kontrakt i den vestjyske klub.

- Jeg føler mig klar til at tage skridtet videre i min karriere og forfølge min drøm om at blive A-landsholdsspiller. Den drøm tror jeg kan realiseres i Skjern Håndbold, siger Emil Nielsen.

Bestyrelsesformanden i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, glæder sig over tilgangen af den talentfulde keeper.

- Vi er stolte over, at endnu et dansk stortalent skifter til Skjern Håndbold. Emil Nielsen har trods sin unge alder allerede bevist, at han kan begå sig på den helt store scene. Tilgangen af Emil Nielsen passer ind i vores strategi om at have en trup-sammensætning af både nuværende og potentielle landsholdspillere, siger Carsten Thygesen.


Til toppen ↑